آرزویی که محقق نشد
چه کسانی در دولت مخالف ترویج فرهنگ دفاع مقدس هستند
روزی که دست اندرکاران و متولیان برگزاری جشنواره ره آورد سرزمین نور در نامهای به رئیس جمهور اظهار امیدواری کردند تا این جشنواره با حمایتهای معنوی دولت به صورت ملی برگزار شود هیچگاه فکرش را هم نمیکردند که پاسخ دولت ارزشی و ولایی به این نامه منفی باشد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج، دکتر حسین جعفری دبیر جشنواره های هفتم و هشتم ره آورد سرزمین نور در این باره گفت: در پایان مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره ره آورد سرزمین نور در سال 88 که با حضور رئیس جمهوری برگزار شد نامهای با هدف حمایت معنوی از دولت در برگزاری جشنواره به صورت ملی تقدیم ایشان شد.
وی افزود: این نامه را دکتر احمدی نژاد به یکی از بخشهای فرهنگی دولت ارجاع دادند و پس از پیگیریهای فراوان بعد از یکسال اعلام شد که شورای بررسی این موضوع به این نتیجه رسیده که این جشنواره واجد شرایط برای حمایت دولت نمیباشد.
گرچه شاید جمعی که رأی به این نتیجه دادهاند دلایل خاص خود را داشته باشند اما باید پرسید آیا جشنواره ره آورد سرزمین نور که با موضوع ترویج فرهنگ دفاع مقدس که بخشی از هویت ماست و رهبر معظم انقلاب از جنگ به عنوان یک گنج تمام ناشدنی نام می برند باید آن را شایسته یاری ندانست و فرد یا افرادی برخلاف نظر بالاترین مقام اجرایی کشور به خود اجازه دهد تا این جشنواره را واجد حمایت ندانند که قطعاً چنین نیست، اما برداشتهای نادرست برخی در دولت این گمانه را تقویت می کند که دولت مخالف حمایت از ترویج فرهنگ دفاع مقدس است و یا حداقل مخالف برگزاری این جشنواره به صورت ملی است.
شایان ذکر است جشنواره ره آورد سرزمین نور هر ساله از آثار برگزیده زائران سرزمین نور که در قالب کاروانهای راهیان نور به مناطق عملیاتی 8 سال دفاع مقدس سفر می کنند، تقدیر می نماید.
منبع:خبرگزاري بسيج
معبر
نظرات شما عزیزان: